Sophie

Een warm welkom voor Sophie Verkeyn. Sophie zal ons team gaan versterken als Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg. Haar werkdagen zijn de donderdag en vrijdag

Ze stelt zichzelf aan u voor:

Ik ben Sophie Verkeyn en woon samen met mijn vriend in Weert. Met ouders wonende aan de Belgische kust, maak je mij gelukkig met een dagje zon, zee, strand. Genieten van het leven met vrienden en familie. Samen met mijn vriend ben ik een aantal keer per week te vinden in de sportschool. Daarnaast ben ik bijna elke zaterdag te vinden op de crossbaan waar mijn vriend aan het motorcrossen is.
Van oorsprong ben ik verpleegkundige met een brede achtergrond. Ik heb in het ziekenhuis gewerkt en daarna als wijkverpleegkundige in de thuiszorg.

Om mijn kennis en kunde beter tot zijn recht te laten komen heb ik de overstap gemaakt naar praktijkondersteuner.

Ik richt me voornamelijk op de ouderenzorg, in de breedste zin van het woord. Ik probeer alle ouderen binnen de praktijk in kaart te brengen. Daarbij richt ik me op alle facetten binnen het ouder worden. Het belangrijkste voor mij is wat de wensen van de patiënt zijn. Zo komen mijn patiënten ook niet naar de praktijk maar ga ik naar de patiënten toe in hun eigen woonomgeving. Ik kijk niet alleen samen met de huisarts naar de medische problemen, maar richt me voornamelijk op welzijn, comfort en een veilige situatie thuis. Samen met de patiënt en/of mantelzorgers zorgen wij ervoor dat de patiënten zo lang mogelijk gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen. Indien dit niet meer lukt kijken we samen naar een passende oplossing. Hierbij werk ik nauw samen met de ketenpartners in de omgeving. Denk dan aan de gemeente, thuiszorgorganisaties, casemanagers, specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie en verschillende partijen zoals dagbestedingen en huiskamers.Translate »