Nieuwsbrief jaargang 1 nr 1

Geachte heer, mevrouw

 

Graag willen we u via deze email op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk Peeters.

Komst nieuwe huisarts

Per 10 oktober 2022 zal Mathijs Peeters starten als huisarts. Mathijs is de broer van Jean-Marie Peeters en wordt de tweede vaste huisarts van de praktijk.

Online afspraken maken

Vanaf 17 oktober kunt u uw afspraken bij de huisarts volledig zelf online plannen.

Terugbelservice

We zijn gestart met het inzetten van een terugbelservice om de service aan u te verbeteren en ook om de telefoondruk voor de assistentes te verminderen. Op de website ziet u een button, waarmee u gemakkelijk aan kunt geven dat u teruggebeld wilt worden, dit gebeurt via een chatvenster met een digitale assistente. Als u telefonisch contact zoekt met de praktijk, krijgt u deze keuze als vijfde optie te horen.

Patiëntenportaal

Ook willen we graag de mogelijkheid van een eigen patiëntenportaal onder uw aandacht brengen. Hiermee kunt u afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen aan uw huisarts en uw medische gegevens, zoals lab uitslagen, inzien. Heeft u nog geen portaal, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door te mailen naar assistente.peeters@ezorg.nl onder vermelding van uw naam, geboortedatum email adres en mobiele telefoonnummer. De instructie voor het aanmaken en het gebruik van het portaal vindt u via deze link

Delen van uw gegevens met andere zorgverleners, bijvoorbeeld de Spoedpost via het LSP

Zorgaanbieders kunnen informatie over uw gezondheid elektronisch met elkaar delen. Het delen van uw medische gegevens mag alleen als dat nodig is voor uw behandeling. Én dat mag alleen als u daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. Zo kan de arts op de spoedpost uw medische gegevens inzien als u onverhoopt medische hulp nodig zou hebben in de weekend of avonduren.

U kunt het Toestemmingsformulier invullen en via email terugsturen via assistente.peeters@ezorg.nl

U kunt dit ook digitaal doen met behulp van uw DigiD via https://persoonlijk.volgjezorg.nl/

Wilt u meer weten over dit onderwerp, kijk dan op https://www.volgjezorg.nl/toestemming

Nieuwsbrief

Omdat de praktijk snelle ontwikkelingen doormaakt, willen we starten met periodieke nieuwsbrieven, zoals deze. Zoals we nu inschatten, zullen er dan ca. vier per jaar zijn. We zullen die nieuwsbrieven via email versturen. Stelt u hier geen prijs op, kunt u dit aangeven via de link onderaan de email en zullen we u uitschrijven voor de nieuwsbrieven.

 

Met vriendelijke groet

Het team van huisartsenpraktijk Peeters Herten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Translate »