Nieuwsbrief 2

Geachte heer, mevrouw

 

Graag willen we u via deze tweede nieuwsbrief op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk Peeters.

Komst nieuwe huisarts

Per 1 december 2022 zal Jacqueline Stakenborg starten als nieuwe huisarts in onze praktijk. Jacqueline zal op de maandagen en woensdagen in de praktijk aanwezig zijn.

Komst nieuwe POH-GGZ

Per 1 november j.l. hebben we onze nieuwe POH-GGZ John Pingen mogen verwelkomen. Een afspraak met John of zijn collega Yvette Jacobs, gaan altijd via uw huisarts.

Verzoek aan u

Om uw privacy en die van andere patiënten te waarborgen, vragen we u vriendelijk om herhaalrecepten, vragen aan de assistente of afspraken via uw patiëntenportaal of telefonisch te regelen en dus niet zonder afspraak de praktijk binnen wandelen om dat aan de balie te vragen.

Heeft u nog geen patiëntenportaal maar wilt u dit wel graag? Meld u zich dan bij onze assistente.

Aanmeldzuil

Binnenkort, naar verwachting begin 2023, zullen we gebruik gaan maken van een aanmeldzuil. U kunt zich dan veilig en in alle privacy melden voor uw afspraak in onze praktijk. Deze zuil zal staan bij de aanmeldbalie. De zuil voorkomt dat u onnodig hoeft te wachten indien de assistente aan het telefoneren is. Ook zult u op het scherm kunnen zien waar u plaats kunt nemen, omdat we inmiddels meerdere kamers hebben waar wij onze spreekuren houden. Voor vragen kunt u uiteraard nog altijd bij de assistente terecht aan de balie.

Terugbelfunctie

Staat u soms lang in de wacht? Op sommige momenten is het aan de telefoon erg druk. Er is een mogelijkheid om teruggebeld te worden op een moment dat het u uitkomt. Dat kan via onze website, waar u dit via een chatvenster kunt aangeven, of u kunt tijdens het wachten aan de telefoon de keuze 5 ingeven.

Nieuwsbrief

Omdat de praktijk snelle ontwikkelingen doormaakt, zijn we gestart met periodieke nieuwsbrieven, zoals deze. Zoals we nu inschatten, zullen er dan ca. vier tot zes per jaar zijn. We zullen die nieuwsbrieven via email versturen. Stelt u hier geen prijs op, kunt u dit aangeven via de link onderaan deze email en zullen we u uitschrijven voor de nieuwsbrieven.

 

Met vriendelijke groet

Het team van Huisartsenpraktijk Peeters

 

 

 

 Translate »